Deze villa biedt je volledige privacy zonder inkijk van andere buren omdat deze aan het einde van een doodlopend straatje ligt en bovendien volledig omsloten is.

De woonruimte is 156m² groot en staat op een domein van 804m².

De woning is ingericht om 8 volwassenen te ontvangen (kinderen zeker ook welkom). Er is een ruime living, een grote keuken (met extra eettafel), een goed ingerichte bijkeuken, vier comfortabele slaapkamers voor telkens 2 personen en er zijn twee badkamers.

Verder kan u genieten onder een zeer ruime zuidgerichte patio die heel de zomer een zalige schaduw biedt. De mooie tuin die tevens zuidgericht is, heeft een riant privé-zwembad van 10 meter op 5 meter. De tuin is aangeplant met palmbomen, citrusbomen, bloemen en tropische planten. Het uitzicht vanaf de patio is werkelijk schitterend! Verder ontbreekt het deze villa niet aan luxe en kunt u op de terrassen genieten van rust, ruimte en de (ondergaande) zon. Er is parkeergelegenheid voor drie wagens op het volledig afgesloten domein.

Het is de ideale vakantiewoning voor ieder die zich aan de drukte van het dagdagelijks leven wil onttrekken en graag wil genieten van stilte, comfort en totale ontspanning. De streek kent bijzonder weinig regenval wat een extra troef is. U kan genieten van de warme zuiderse schoonheid, een oase aan uiterlijke en innerlijke rust.