Wij zijn een gezinnetje met 4 dochters en al 9 jaar huren wij in de zomermaanden een villa in Spanje. Wij houden van afwisseling en huren daarom vaak in verschillende steden. Wat ons deze keer in het prachtige Andalusië bracht.
We zijn warm verwelkomd geweest door Ina en troffen een leuk kaartje van de eigenaars en heerlijke fruitsap. We hebben een ongelooflijk mooi verblijf genoten. Buiten dat de villa uniek (zicht op prachtige landschap), mooi (smaakvol en duidelijk met oog voor detail ingerichte, thema gerelateerde slaapkamers en ruimtes) , ontzettend veel rust en comfort (Netflix vonden de kinderen super!) biedt…hebben de eigenaars dit verder compleet gemaakt. Want wat een lieve, eerlijke, nauw betrokken, empathische (wij zijn moslims en drinken geen alcohol, bij binnenkomst troffen wij i.p.v. wijn, fruitsap) en perfectionistische (wilden er alles aandoen dat wij in luxe en comfort vertoefden) eigenaars, Sonja en Marc!
Dank jullie voor deze memorabele reis, wij komen zéér graag terug!!!!

Familie Hashassi

Het onthaal vonden we enorm hartelijk, de cava, het kaartje, echt top!
De villa is heel ruim, proper en gerieflijk.
Grote kasten, airco werkt goed, alles heel duidelijk.
Smart-tv was top, we hebben af en toe ’s avonds wat Netflix gekeken.
De uitleg die we kregen op voorhand was ook heel duidelijk!
We merken dat jullie het écht belangrijk vinden dat mensen tevreden zijn, en terecht!

Liesje, familie en vrienden

We kwamen naar Spanje voor rust, privacy en een zwembad. In Villa Violetas vonden we dat allemaal. We werden warm en vriendelijk verwelkomd. Het uitzicht op de bergen en de natuur is echt rustgevend. De villa is compleet tot in de details, er ontbreekt niets. De kamers zijn elk uniek. De decoratie is vreugdevol. De aanwezigheid van Netflix was ook een meerwaarde voor de kinderen wanneer ze moe waren van het zwemmen. We wilden uitstapjes maken maar de kinderen wilden niet weg van de villa. Het stadje Albox was niet ver en daar konden we écht alles vinden. Bedankt voor de vlotte communicatie en uw vriendelijkheid. Wij komen zeker terug!

Familie Rose en Karim

Nous avons été très bien accueilli et avons passé un super séjour. Les enfants se sont très bien amusé dans la piscine. L’endroit est très calme de jour comme de nuit ce qui permet de bien se reposer. Nous espérons y revenir très vite!!! 🙂

Famille Laila et Ahmed

Je belandt hier in een mooie comfortabele villa met smaakvol ingerichte kamers en ruimtes.
Elke slaapkamer heeft zijn eigen specifieke toets en brengt je tot rust.
Je logeert hier op een rustige plek waar het gezang van vogels je tegemoet komt en hebt een prachtig uitzicht op het landschap.
Je bent op 5 minuten wandelen in de bergen van de Almanzora vallei waar je niemand tegenkomt. Elke wandeling brengt je in een gevarieerd en verrassend landschap.
Je bent ook niet ver weg van het pittoreske Arboleas. Je kan er lekker gaan eten.
We hebben hier weer een heel ander stukje Spanje leren kennen en vooral genoten!!!

Familie Van Alphen